Specialister På Trädfällning i Vellinge

Behöver du hjälp med trädfällning i Vellinge? Då har du kommit helt rätt. Våra erfarna trädfällare har lång erfarenhet av trädfällning och klarar av de allra svåraste träden utan några som helst problem.

Oavsett vilka typer av träd du behöver hjälp med och och dess omständigheter kan du räkna med en trygg service, ett högt säkerhetstänk och alltid ett trevligt bemötande. Vi stävar alltid efter att våra kunder ska bli så nöjda som möjligt efter det att vi utfört vår service. Detta uppnår vi genom att försöka ge dig som kund det lilla extra när du väljer att anlita oss. 

Vårt erfarna och duktiga team av trädfällare uppfyller alla krav och har alla tillåtelser som är nödvändiga för säkra trädfällningar. Kombinera detta med vår omfattande kunskap, skicklighet och känsla för service så blir resultatet enastående. Vi erbjuder vår service i Vellinge, men även i andra delar av södra Skåne såsom Höllviken, Sjöbo, Eslöv, Staffanstorp, Skurup, YstadSvedala, Trelleborg och Skanör Falsterbo.

Kontakta oss på Trelleborgs Trädfällning idag för en kostnadsfri offert på just ditt projekt genom att fylla i vårt formulär som tar under 1 minut. Vi kommer sedan kontakta dig med ett prisförslag inom kort. Du kan även ringa oss om ditt ärende är mer brådskande. Vi ser fram mot att höra från dig och hjälpa dig med dina problematiska träd.

Våra olika metoder

För olika träd behövs olika metoder. För träd där det finns tillräckligt med utrymme runt omkring för att trädet ska kunna falla säkert använder vi en metod som kallas precisionsfällning. Det är den vanligaste metoden inom trädfällning och den teknik som vi använder oss allra mest av ute på våra jobb. Tekniken utförs genom att fälla trädet från marken så att det sedan kan falla och landa på ett säkert sätt. Våra trädfällare har lång erfarenhet av denna metod och när du anlitar oss för trädfällning är chanserna goda att vi kommer använda just denna teknik. 

Vi använder även ofta en annan teknik vid namn sektionsfällning eller avancerad trädfällning som det också kallas. Denna metod används när trädets förhållande gör att trädfällning på normalt vis nedifrån marken inte är möjlig. Detta kan vara när viktig bebyggelse såsom hus och ledningar finns nära trädet vilket förhindrar trädet att kunna fällas och landa på marken. Sektionsfällning, precis som namnet antyder, utförs genom att trädfällaren klättrar upp i trädet för att sedan fälla trädet i olika bitar som sedan hissas ned. Våra professionella trädfällare har stor kunskap och lång erfarenhet av denna metod vilket gör säkra trädfällningar möjliga även i svåra förhållande. 

Kontakta oss

Kontakta oss idag om du behöver hjälp med trädfällning i Vellinge. Vi erbjuder rådgivning och vi kan ge dig ett kostnadsfritt prisförslag för ditt projekt. 

Hos oss kan du räkna med rimliga priser och som privatperson har du även möjlighet att utnyttja rut-avdraget för många av våra tjänster. Kontakta oss idag så berättar vi mer.