Trädfällning & Stubbfräsning i Svedala Från Certifierad & Erfaren Arborist

På DK Trädgårdsservice erbjuder vi professionell och säker trädfällning i Svedala till vettiga priser. Vår certifierade arborist har lång erfarenhet och bred kunskap inom de olika typerna av trädfällningar, allt från träd med gott om yta runt omkring till mer komplicerade fall där träden står tätt inpå känslig bebyggelse. Varmt välkommen! 

Vilka fördelar finns med att anlita oss?

Certifierad arborist

Vår arborist är certifierad & innehar samtliga nödvändiga försäkringar och behörigheter som krävs. Detta innebär högsta möjliga trygghet för dig som väljer att anlita oss för trädfällning. 

Kundnöjdhet

För varje fällning är vårt mål detsamma – att du som kund ska bli så nöjd som möjligt med resultatet. Detta uppnår vi genom att verkligen lyssna på dina behov och ta oss tiden till att leverera över dina förväntningar så att du kan komma tillbaka till vardagen så snabbt som möjligt. 

Smidig & professionell service

Inte bara levererar vi en sann kvalitetsservice, vi strävar även efter att göra det så smidigt och enkelt som möjligt för dig som kund att gå från första kontakt med oss till färdig trädfällning. 

Bra priser

Vi vill att alla ska ha tillgång till en korrekt utförd och professionell trädfällning utan risk för skador. Detta är anledningen till varför vi valt att erbjuda vår service till ett förmånligt pris för dig som väljer att anlita oss.

En heltäckande trädfällningstjänst i Svedala

Det spelar ingen roll vilka träd du behöver hjälp med, vi garanterar dig som kund hos oss en trygg fällning av dina träd med ett högt säkerhetstänk och alltid ett trevligt bemötande från våra erfarna arborister. 

Oavsett vilka behov du har och vilka tjänster du behöver så kan du vara säker på att vi har lösningen du söker. När det kommer till olika träd och omständigheter väljer vi den metod som ger det bästa och mest effektiva resultatet, vilket betyder lägre kostnad för dig. Vi erbjuder även flera andra trädtjänster som t.ex beskärning av träd och buskar, stubbfräsning, bortforsling och många trädgårdstjänster.

Vi erbjuder samtliga av våra trädtjänster i Svedala med omnejd, men även i de flesta andra delar av Skåne som exempelvis Höllviken, Vellinge, Eslöv, Sjöbo, Ystad, Staffanstorp, Skurup, Helsingborg, Malmö, Trelleborg och Skanör Falsterbo.

Trädfällning från marken / markfällning

För de flesta träd som ska fällas så fungerar vanlig trädfällning eller markfällning som det ibland kallas alldeles utmärkt. Denna teknik använder vi väldigt ofta när vi utför trädfällning i Svedala kommun och resten av länet. Här krävs det att gott om fri plats finns runt omkring trädet så att det kan fällas för att sedan landa fritt på marken.

Sektionsfällning / avancerad trädfällning

När inte tillräckligt med fritt utrymme finns runt omkring trädet så att det kan fällas genom vanlig markfällning krävs en annan metod som kallas sektionsfällning eller avancerad trädfällning. Som namnet antyder så fälls trädet här i olika sektioner istället för att fällas direkt nedifrån marken. Detta kräver dock att arboristen klättrar upp i trädet med hjälp av linor och rep för att sedan kunna kapa trädet i bitar som sedan hissas ned. Detta är en avancerad teknik som kräver lång erfarenhet att bemästra, ett mycket högt säkerhetstänk under hela fällningens gång samt den rätta utrustningen. 

Stubbfräsning & bortforsling

Vi kan självklart altid hjälpa till med att ta bort och avlägsna stubben som blir kvar efter trädfällningen och forsla bort det fällda trädet och överblivet material. Dessa tjänster kan beställas tillsammans med trädfällningen eller separat. 

Få ett prisförslag - enkelt & smidigt

Varmt välkommen att kontakta oss genom att antingen ringa oss direkt på 0410-123 41 eller begära ett kostnadsfritt prisförslag eller hembesök för vad du än behöver hjälp med. Om du begär offert så kommer vi att höra av oss till dig inom kort med ett prisförslag. Vi ser fram emot att höra från dig och erbjuda dig bästa möjliga lösning för trädfällning i Svedala.