Trädfällning & Stubbfräsning Staffanstorp Från Certifierad Arborist

På DK Trädgårdsservice strävar vi efter att erbjuda en korrekt utförd och säker trädfällning i Staffanstorp till förmånliga priser. Vår certifierade arborist har omfattande ansvarsförsäkring för högsta trygghet, lång erfarenhet av olika metoder för trädfällningar och en bred kunskap. Det finns inga träd som vi inte kan hjälpa till med. Varmt välkommen!

Varför anlita oss

Certifierade arborister med erfarenhet

Vår arborist är certifierad & har lång erfarenhet i branschen. Detta innebär att du som kund får professionell hjälp med dina träd från någon som har den nödvändiga expertisen. 

En strävan efter nöjda kunder

Vi jobbar hårt för att du som kund ska bli nöjd med vår service. Om detta innebär att göra det lilla extra som du inte förväntar dig så gör vi det med nöje. Vi lyssnar helhjärtat på dina önskemål och utför sedan förverkligandet av din vision.

Trygg &

Vi har en omfattande ansvarsförsäkring för alla våra uppdrag. Kombinera detta med vårt höga säkerhetstänk och resultatet blir högsta möjliga trygghet för dig som väljer att anlita oss för vår kvalitativa service.

Förmånliga priser

Vi tycker att alla ska ha tillgång till en professionell och prisvärd trädfällning. Därför erbjuder vi vår service till förmånliga priser för alla våra kunder i Staffanstorp och resten av Skåne.

Din kompletta trädtjänst i Staffanstorp

Vi garanterar dig som anlitar oss en korrekt utförd service av högsta kvalitet till förmånliga priser. En annan fördel med att anlita oss är att du alltid får ett trevligt bemötande från en arborist som tar sig tiden till att verkligen lyssna på dina önskemål.  

Oavsett vilka trädproblem du står inför så kan du vara säker på att vi har en lösning som passar. Vi använder en rad olika tekniker och metoder för att fälla träd med olika omständigheter, dessa berättar vi mer om här nedan. Vi kan även erbjuda en lösning för beskärning av dina träd, stubbfräsning, bortforsling och många trädgårdstjänster.

Samtliga av dessa kvalitativa trädtjänster erbjuder vi i Staffanstorp med omnejd, men också till kunder i andra delar av Skåne. Städer vi är verksamma inkluderar, men är inte begränsat till Höllviken, Vellinge, Eslöv, Sjöbo, Skurup, Ystad, Svedala, Malmö, Trelleborg och Skanör-Falsterbo.

Markfällning / precisionsfällning

För de flesta träd som ska fällas fungerar normal trädfällning / markfällning alldeles utmärkt. Denna metod använder vi ofta ute på våra trädfällningar i Staffanstorp. För utförandet av markfällning behövs gott om utrymme finnas runt omkring trädet så att det kan fällas från marken för att sedan landa på en fri yta bredvid.

Avancerad trädfällning / sektionsfällning

När vi inte har turen på vår sida och det inte finns tillräckligt med utrymme runt omkring trädet så att det kan landa på marken så krävs en teknik som kallas sektionsfällning / avancerad trädfällning. Detta låter komplicerat, men är inga problem för vår erfarna arborist. 

Precis som man hör på namnet så fälls trädet här i flera olika sektioner istället för att kapas direkt från marken. Arboristen behöver därför klättra upp i trädet och sedan fälla och hissa ned trädet i bitar. För korrekt utförande av denna teknik krävs erfarenhet, ett mycket högt säkerhetstänk, den nödvändiga utrustningen och mycket hög skicklighet. 

Stubbfräsning & bortforsling

Vårt utbud av tjänster inkluderar även stubbfräsning och bortforsling, två tekniker som används för att fräsa bort stubben som blir kvar efter ett fällt träd och forsla bort trädet och överblivet material. Dessa två tjänster kan kombineras med trädfällning (mycket vanligt) eller beställas separat om så önskas.  

Få ditt personliga prisförslag idag

Kontakta oss idag och kom igång på en gång. Det går alldeles utmärkt att slå oss en signal direkt på 0410-123 41. Du har också möjligheten att få ett personligt prisförslag för ditt projekt via knappen nedan. Vi ser fram emot att hjälpa dig med trädfällning i Staffanstorp.