Trädfällning i Sjöbo Från Certifierade & Erfarna Arborister

På DK Trädgårdsservice erbjuder vi professionell och säker trädfällning i Sjöbo till rimliga priser. Våra certifierade trädfällare och arborister har lång erfarenhet och omfattande kunskap av olika typer av trädfällningar, från enkla träd med gott om plats runt omkring till mer komplicerade fall där träden står nära känslig omgivning. 

Fördelar med att anlita oss

Certifierade arborister

Våra arborister är certifierade & innehar samtliga nödvändiga försäkringar. Detta innebär högsta möjliga trygghet för dig som kund hos oss. 

Fokus på nöjda kunder

Vårt främsta mål är enkelt – att du som kund ska bli så nöjd som möjligt med vår service. Vi uppnår detta genom att verkligen lyssna på dina behov och ta oss tiden till att leverera över dina förväntningar. 

Smidig & professionell service

Inte bara levererar vi en service av högsta kvalitet, vi försöker även göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig som kund att gå från första kontakt med oss till färdigt projekt. 

Rimliga priser

Vi vill att alla ska ha tillgång till en korrekt utförd, professionell trädfällning, vilket är anledningen till att vi erbjuder vår service till ett förmånligt pris.

En komplett trädfällningstjänst i Sjöbo kommun

Vilka typer av träd du än behöver hjälp med garanterar vi dig som kund hos oss en trygg service med ett högt säkerhetstänk och alltid ett trevligt bemötande från våra arborister. 

Oavsett dina behov så kan du vara säker på att vi har en passande lösning. För olika träd och omständigheter använder vi oss utav en rad olika metoder. Vi kan självklart även stå till tjänst med andra trädtjänster såsom beskärning, stubbfräsning, bortforsling samt de flesta trädgårdstjänster.

Vi erbjuder våra kvalitativa trädtjänster i Sjöbo med omnejd, men även i andra delar av Skåne såsom bland annat Höllviken, Vellinge, Eslöv, Staffanstorp, Skurup, Ystad, Svedala, Malmö, Trelleborg och Skanör Falsterbo.

Vanlig trädfällning från marken

För de flesta träd som ska fällas fungerar vanlig trädfällning eller markfällning, som det även kallas utmärkt. Denna metod använder vi flitigt när vi utför trädfällning i Sjöbo kommun. Det krävs dock att det finns gott om utrymme runt omkring trädet så att det kan falla och landa fritt på marken.

Sektionsfällning

När det inte finns tillräckligt med utrymme runt omkring så att trädet kan fällas på normalt vis krävs en metod vid namn sektionsfällning. Precis som namnet antyder fälls trädet här i sektioner istället för att fällas från marken. Detta kräver att arboristen klättrar upp i trädet med hjälp av linor, fäller trädet i bitar uppifrån och sedan hissar ned dessa på ett säkert sätt. Detta är en metod som kräver lång erfarenhet, ett mycket högt säkerhetstänk, rätt utrustning och hög skicklighet. 

Stubbfräsning & bortforsling

Vi kan självklart även hjälpa till med att fräsa bort stubben som blir kvar efter trädfällningen och forsla bort överblivet material. Dessa tjänster kan beställas tillsammans med trädfällningen eller separat. 

Få ett prisförslag - enkelt & smidigt

Kontakta oss idag och sätt bollen i rullning. Du kan antingen ringa oss direkt på 0410-123 41 eller få ett prisförslag för vad du behöver hjälp med. Vi ser fram emot att prata med dig och se hur vi kan hjälpa dig med trädfällning i Sjöbo.