Beräkna ditt pris här

Proffs på trädfällning i Höllviken

Här på Trelleborgs Trädfällning erbjuder vi förstklassig trädfällning i Höllviken med omnejd. För olika träd behövs ofta olika metoder användas. Våra erfarna trädfällare anpassar våra metoder och utför en specifik planering skräddarsytt efter just dina träd och behov. 

Vi har självklart alla nödvändiga behörigheter som behövs för vårt arbete och en omfattande kompetens inom trädfällning. Detta betyder en säker och pålitlig service som du kan känna dig trygg med. 

Välkommen att kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Ett litet och personligt företag med fokus på nöjda kunder

Vi är ett litet företag med stor kunskap inom trädfällning. Om du skulle behöva hjälp i din trädgård kan våra trädgårdsanläggare även bidra med hjälp. 

Eftersom vi är ett litet företag är vår service extra personlig och vårt team strävar alltid efter att erbjuda dig bästa möjliga service så att du känna dig så nöjd som möjligt med ditt val. 

Vi erbjuder vår service till privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag i Höllviken, men vi utför även trädfällning i övriga delar av Skåne, exempelvis Vellinge, Eslöv, Ystad, Sjöbo, Svedala, Staffanstorp, Trelleborg, Skurup och Skanör Falsterbo. 

Anpassad trädfällning efter dina behov

Har du träd som behöver fällas? Då har du kommit helt rätt. Träd är nödvändiga för vår miljö och omgivning, men behövs ibland fällas av olika anledningar.

Det kan vara att trädet står i vägen för grannen eller en annars fin utsikt. Det kan även handla om sjuka träd eller träd som står farligt till och riskerar att orsaka skada om de skulle falla. 

Oavsett din anledning är det viktigt att anlita ett företag med rätt kunskap, skicklighet och erfarenhet. Beroende på dina träd och dess omständigheter kan våra erfarna och duktiga trädfällare använda olika metoder för att fälla träden. 

För träd där gott om utrymme finns runt omkring trädet använder vi en teknik som kallas precisionsfällning. Detta är den vanligaste metoden inom trädfällning och är en väldigt kostnads- och tidseffektiv metod. Precisionsfällning utförs genom att fälla trädet i en specifik riktning från marken så att det kan landa på en fri yta. 

För besvärliga och farliga träd använder vi en annan teknik vid namn sektionsfällning. Precis som namnet antyder fälls trädet här i olika sektioner genom att trädfällaren klättrar upp i trädet och sågar av olika delar av trädet som sedan på ett säkert sätt hissas ned. När det inte finns utrymme omkring trädet för precisionsfällning använder vårt team denna teknik.

Vårt team har stor erfarenhet, alla behörigheter och bred kompetens inom båda dessa tekniker. Inför varje enskild trädfällning använder vi ett högt säkerhetstänk och vi utför en noga planering. På så sätt går det till på ett så säkert och tryggt sätt som möjligt. 

Vi kan såklart också stå till tjänst med bortforsling av överblivet material efter en trädfällning. Du kan anlita oss för bortforsling som en enskild tjänst eller tillsammans med trädfällning som många väljer att göra. 

Pris för trädfällning i Höllviken

Priset för varje trädfällning är individuellt och beror på hur många träd som ska fällas och andra omständigheter. Vi kan dock garantera goda och konkurrenskraftiga priser. Genom att begära en kostnadsfri offert eller genom att kontakta oss får du enkelt och snabbt ett prisförslag från våra trädexperter för ditt projekt.

Som privatperson kan du numera också utnyttja rut-avdraget, vilket sparar dig 50% av hela arbetskostnaden.

Kontakta oss idag om du behöver hjälp med trädfällning i Höllviken. Vi ser fram mot att höra från dig och se hur vi kan hjälpa dig med dina träd.