Certifierad & Prisvärd Trädfällning & Stubbfräsning i Eslöv

Vi erbjuder pålitlig och säker trädfällning i Eslöv från våra certifierade och erfarna arborister till rimliga priser. Vi har lång erfarenhet, bred kunskap och alla behörigheter som krävs för säker fällning av alla olika sorters träd samt stubbfräsning och bortforsling.  

Oavsett om du behöver ta ner höga träd som står nära hus och annan känslig bebyggelse eller träd med gott om plats för att kunna fällas från marken kan vi erbjuda en smidig och prisvärd lösning.

Varför anlita oss?

Certifierade arborister

Våra certifierade arborister har alla behörigheter som krävs för säker trädfällning och självklart även samtliga nödvändiga försäkringar. Detta gör att du som kund kan känna extra trygghet i ditt val av arborist.

Hög kundnöjdhet

För varje trädfällning strävar vi efter att du som kund ska bli så nöjd som möjligt med vår service. Detta uppnår vi genom att helhjärtat lyssna på dina behov för att sedan leverera en kvalitetsservice över dina förväntningar. 

Professionell & smidig service

Vi strävar efter att ge alla våra kunder en service av högsta kvalitet och samtidigt göra det så smidigt som möjligt att gå från första kontakt med oss till färdig trädfällning så att du kan komma vidare med din vardag så fort som möjligt. 

Rimliga priser

Vårt mål är att alla som behöver få bort sina träd ska ha tillgång till en korrekt utförd, säker och professionell trädfällning, vilket är anledningen varför vi väljer att erbjuda vår service till förmånliga priser.

En heltäckande trädfällningstjänst i Eslöv

Oavsett vilka typer av träd du behöver ta ner kan vi erbjuda dig trygga och pålitliga trädfällningar med fokus på maximal säkerhet och alltid ett trevligt bemötande från våra arborister. Vi älskar det vi gör och det märks på resultaten vi ger och våra nöjda kunder. 

När det kommer till olika träd och dess omständigheter kan vi använda oss utav flera olika metoder för fällning. Förutom trädfällning kan vi även erbjuda andra trädtjänster som beskärning, stubbfräsning, bortforsling och de flesta trädgårdstjänster. Dessa kan kombineras eller beställas var och en för sig. 

Vi utför trädfällning och samtliga av våra andra trädtjänster i Eslöv med omnejd, men även i de flesta andra delar av Skåne som exempelvis Höllviken, Vellinge, Sjöbo, Ystad, Staffanstorp, Skurup, Svedala, Malmö, Trelleborg och Skanör Falsterbo.

Trädfällning från marken / markfällning

För de flesta träd fungerar vanlig trädfällning eller markfällning, som det också kallas mycket bra. Detta är en effektiv metod som vi använder mycket ute på våra uppdrag i Eslöv och resten av Skåne. För markfällning behöver gott om utrymme runt omkring trädet finnas så att det har möjlighet att fällas och landa fritt på marken.

Sektionsfällning / avancerad trädfällning

När inte tillräckligt med utrymme finns runt trädet så att det kan fällas på normalt sätt så behövs en metod vid namn sektionsfällning istället användas. Precis som namnet antyder så fälls trädet i olika bitar istället för att fällas direkt från marken. Detta kräver en enorm skicklighet då arboristen behöver klättra upp i trädet med hjälp av linor för att sedan fälla trädet i bitar som sedan hissas ned på ett säkert sätt. Denna teknik kräver lång erfarenhet, ett mycket högt säkerhetstänk, den rätta utrustningen och hög skicklighet. 

Stubbfräsning & bortforsling

Vi kan också erbjuda hjälp med att fräsa bort stubben som blir kvar efter att vi tagit bort trädet och bortforsling av träd och överblivet material. Dessa tjänster kan beställas tillsammans med trädfällningen eller var och en för sig. 

Få ett prisförslag från våra arborister - snabbt & smidigt

Kontakta oss idag och ta första steget mot att få bort dina träd. Det går utmärkt att ringa oss direkt på 0410-123 41 eller begära ett prisförslag eller hembesök. Vi ser fram emot att höra från dig och se hur vi kan hjälpa dig med trädfällning i Eslöv.