Din Trädgårdsanläggare i Trelleborg

Proffs på allt inom trädgårdsanläggning

Vi är ditt val av trädgårdsanläggare i Trelleborg med omnejd. Vi är experter på allt som har att göra med trädgårdsskötsel och trädgårdsanläggning. Oavsett dina behov och vad du behöver hjälp med i din trädgård kan du lita på vår goda service, vänliga bemötande och omfattande kunskap. 

Vi erbjuder kompletta helhetslösningar för din trädgård. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och ger dig rådgivning och vi kan hjälpa dig med både planeringen och utförandet av ditt trädgårdsprojekt. Vi lyssnar helhjärtat efter dina önskemål och vårt mål är att förverkliga din vision och att göra din drömträdgård till verklighet. 

Våra trädgårdsexperter har lång erfarenhet, en stor passion för trädgård och alla nödvändiga behörigheter. Vi tar oss an alla projekt med samma entusiasm och det finns inga projekt som är för stora för oss. Vi arbetar främst i Trelleborg men tar oss gärna an projekt i närliggande områden i södra Skåne, bland annat Höllviken, Vellinge, Skurup, Svedala och Skanör Falsterbo.

Kontakta våra trädgårdsanläggare redan idag och ta första steget mot trädgården du alltid drömt om!

En komplett trädgårdsservice

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom trädgårdsanläggning. Dessa inkluderar bland annat:

Trädgårdsanläggning

Vi utför trädgårdsanläggning för privatpersoner och bostadsrättsföreningar i Trelleborg med omnejd. Oavsett om du är ute efter en estetisk eller praktisk trädgård kan våra trädgårdsanläggare erbjuda en helhetslösning. Vi hjälper dig välja färger, växter och stil för din trädgård efter dina individuella önskemål. 

Trädgårdskötsel

Många vill ha en vacker och välskött trädgård men har inte tid och energi för att regelbundet själva göra jobbet. En bra lösning är att anlita en trädgårdsmästare som regelbundet eller vid enstaka tillfällen kommer och sköter om din trädgård. Vi arbetar med allt från privatpersoner till bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Det går utmärkt att anlita oss för löpande skötsel eller för enstaka tillfällen. Vi kan utföra allt som behövs för att få din trädgård i bästa möjliga form, exempelvis lövblåsning, häckklippning, beskärning av träd och buskar, gräsklippning, ogräsrensning och mycket annat. 

Plattläggning, plattsättning & stenläggning

Ett utmärkt sätt att göra din trädgård till en trevlig plats är att skapa gångar, uteplatser och andra härliga ytor som bidrar till ökad trivsel. Detta kan göras genom plattläggning/plattsättning och stenläggning. Våra experter kan hjälpa dig genom hela processen, dvs med planeringen, val av material och mönster samt utförandet av plattsättningen. Vi utför plattläggning av högsta kvalitet som håller i många år framöver. 

Häckklippning

För en hälsosam och vacker häck är klippning och beskärning nödvändigt med jämna mellanrum. Våra trädgårdsmästare erbjuder professionell häckklippning i Trelleborg med omnejd och vi anpassar alltid klippningen efter årstid, typ av häck och stilen som du önskar. 

Trädgårdsdesign

Vi kan hjälpa dig att göra trädgården som du alltid drömt om till verklighet. Vi hjälper dig med allt från planering och val av växter, färger och mönster till utförandet av själva projektet. För en vacker trädgård är det viktigt att ha en klar bild av slutresultatet. Vi erbjuder även rådgivning och vi finns alltid tillgängliga för att bolla idéer så att processen till färdig trädgård blir så enkel och smidig som möjligt. 

Vad kostar det?

Priset för varje trädgårdsprojekt är väldigt individuellt och beror på omständigheterna för just ditt projekt och vad du behöver hjälp med. Däremot är våra priser rimliga och servicen vi erbjuder är alltid trygg, personlig och mycket prisvärd. Vi försöker aldrig sälja dig någon tjänst som du inte behöver. Vår högsta prioritet för samtliga projekt är nöjda kunder. 

För många av våra trädgårdstjänster kan du som privatperson använda dig av rut-avdraget, vilket sparar dig hela 50% av arbetskostnaden. För mer information, kontakta vårt vänliga team på Trelleborgs Trädfällning idag. Du kan också begära en kostnadsfri offert för just ditt projekt. 

Kontakta våra trädgårdsanläggare idag!

Oavsett om du behöver hjälp med trädgårdsanläggning, trädgårdsskötsel eller någon av våra andra trädgårdstjänster i något av våra serviceområden, kontakta våra erfarna trädgårdsanläggare i Trelleborg idag. Vi ser fram mot att höra mer om just ditt projekt och hur vi kan hjälpa till.